Menú de Cap d'Any 2021
Primers plats
Raviolis de bolets amb 2 salses
(tomàquet i beixamel)
5,90€
Canelons de carn
(3 unitats)
4,10€
Amanida de pasta amb formatge, pera, codonyat, panses i pinyons amb vinagreta de mostassa i mel
5,30€
Còctel de gambes amb salsa rosa, enciam, gambes, pinya, poma, cranc, meló i magrana
19,50€
Acompanyaments del còctel de gambes
Croquetes variades
Coqueta de pasta de full amb mousse de bolets, gambes i dauets de cansalada
Torrades d’escalivada
Rotllo de pasta filo de formatge i melmelada de tomàquet
Bombó de foie amb cobertura de fruits vermells
Brandada de bacallà sobre tartaleta
2 gambes
Pa amb tomàquet amb pernil salat i mini-llonganissa
Pinxos de pop
Mini hamburguesa amb ceba caramel·litzada i bacon
Canelons de bolets
(3 unitats)
7,00€
Segons plats
Rodó de vedella amb bolets i patates al forn
8,50€
Pollastre farcit amb patates i xampinyons
9,90€
Llom a la pinya
7,90€
Sarsuela de peix:
lluç, rap, sípia, calamars, musclos, petxines, gambes, llagostí, escamarlà
24,90€
Cuixa d’ànec confitada, amb pera
11,90€
Cabrit al forn acompanyat de patates i ceba
13,50€