Menú de Nadal 2021
Primers plats
Canelons de carn
(3 unitats)
4,10€
Canelons de peix
(3 unitats)
8,40€
Escudella de carn d’olla
10,90€
Amanida de pasta amb formatge, pera, codonyat, panses i pinyons amb vinagreta de mostassa i mel
5,30€
Segons plats
Rodó de vedella amb bolets i patates al forn
8,50€
Cabrit al forn acompanyat de patates i cebetes
13,50€
Sarsuela de peix:
lluç, rap, sípia, calamars, musclos, petxines, gambes, llagostí, escamarlà
24,80€
Pollastre farcit
(salsitxa, prunes, bacon i pinyons) amb xampinyons, prunes i figues
9,90€
Espatlla de xai del Solsonès
desossada i farcida
amb bacon i salsitxa i acompanyada amb bolets, orellanes i patates
10,90€
Pollastre de pagès amb gambes
8,90€